12 februari 2015

Vragen aan het ombudsteam van de PvdA Lansingerland: bel of mail ons!

Loopt u vast in een woud van regels en wetten? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie of heeft u een probleem met het energiebedrijf of uw woningcorporatie? Dit zijn maar enkele vragen waar mensen tegen aan kunnen lopen. Het Ombudsteam van de PvdA Lansingerland ondersteunt u in het zoeken naar een oplossing voor uw probleem (op het gebied van wonen, inkomen, werk, gezondheid, onderwijs, zorg etc.). U kunt ook bij ons terecht als u van mening bent dat u onvoldoende antwoord vindt bij officiële instanties.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-19618730. Spreek dan naam en telefoonnummer in dan belt het Ombudsteam snel terug, indien gewenst maken we dan een afspraak met twee leden van het ombudsteam. Mailen kan vanzelfsprekend ook: ombudsteampvdall@gmail.com.

IMG_1147

PvdA Lansingerland Ombudsteam 2016

NIEUWS IN DE HERAUT VAN 11 FEBRUARI 2015

In De Heraut van woensdag 11 februari stond een uitgebreid artikel over de start van het PvdA Lansingerland Ombudsteam. Voor meer informatie over dit Ombudsteam wordt verwezen naar deze website. Eind maart zullen wij via de lokale media en natuurlijk ook deze website berichten over het telefoonnummer waarmee de inwoners van Lansingerland ons Ombudsteam snel kunnen bereiken. Ook informeren wij U dan over de precieze plaatsen en tijden waarop wij spreekuren zullen gaan houden.

IMG_9724

Astrid steekt het Ombudsteam een stevige en warme hart onder de riem

PvdA Kamerlid Astrid Oosenbrug steekt het Ombudsteam een stevig hart onder de riem

IMG_9694

Jaap Wolf hoort de vraag van Astrid aan!

Jaap Wolf hoort de eerste vraag van Astrid Oosenbrug aan het Ombudsteam aan!