6 maart 2014

ONZE KANDIDATEN VOOR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2014

Deze fotogalerij laat de enthousiaste PvdA Lansingerland kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zien. Geef ze uw stem op 19 maart!

1. Gerard Bovens Liefst 5000 inwoners kozen bij de Tweede Kamer verkiezingen van september 2012 voor de PvdA. Ons verzoek: “Doe dit op 19 maart 2014 opnieuw!”  Wij rekenen op minstens 5 zetels in de nieuwe gemeenteraad. De PvdA staat voor een eerlijk en realistisch verhaal. Uw stem op de PvdA maakt Lansingerland nog sterker en socialer!

1. Gerard Bovens
Liefst 5000 inwoners kozen bij de Tweede Kamer verkiezingen van september 2012 voor de PvdA. Ons verzoek: “Doe dit op 19 maart 2014 opnieuw!” Wij rekenen op minstens 5 zetels in de nieuwe gemeenteraad. De PvdA staat voor een eerlijk en realistisch verhaal. Uw stem op de PvdA maakt Lansingerland nog sterker en socialer!

2. Ruud Braak Met mij als wethouder in het College is er veel gerealiseerd op het gebied van burgerparticipatie, welzijn, maatschappelijke ondersteuning, subsidieverstrekking, inkomensondersteuning en werkgelegenheidsbeleid. De PvdA heeft het ook mogelijk gemaakt dat er eindelijk woningen gebouwd worden van €140.000. Daar ben ik trots op. Zonder de PvdA waren die woningen er nooit gekomen!

2. Ruud Braak
Met mij als wethouder in het College is er veel gerealiseerd op het gebied van burgerparticipatie, welzijn, maatschappelijke ondersteuning, subsidieverstrekking, inkomensondersteuning en werkgelegenheidsbeleid. De PvdA heeft het ook mogelijk gemaakt dat er eindelijk woningen gebouwd worden van €140.000. Daar ben ik trots op. Zonder de PvdA waren die woningen er nooit gekomen!

3. Don van Doorn Genieten in Lansingerland mag en moet je laten gebeuren! Ik wil meer aansprekende horeca in onze winkel- en groengebieden waardoor het leuk is om er te vertoeven. Alleen maar even snel iets kopen of bekijken, doen we wel op internet. Met jullie steun blijf ik keihard knokken om dit te realiseren!

3. Don van Doorn
Genieten in Lansingerland mag en moet je laten gebeuren! Ik wil meer aansprekende horeca in onze winkel- en groengebieden waardoor het leuk is om er te vertoeven. Alleen maar even snel iets kopen of bekijken, doen we wel op internet. Met jullie steun blijf ik keihard knokken om dit te realiseren!

 4. Petra Verhoef Jongeren moeten kunnen opgroeien in een sociale, sportieve en veilige omgeving. Basis vormen goede scholen, initiatieven vanuit jeugd zelf en ondersteuning voor hen die minder makkelijk meedoen. Vanuit de WMO-raad ken ik de uitdagingen rondom veranderingen in begeleiding en jeugdzorg.


4. Petra Verhoef
Jongeren moeten kunnen opgroeien in een sociale, sportieve en veilige omgeving. Basis vormen goede scholen, initiatieven vanuit jeugd zelf en ondersteuning voor hen die minder makkelijk meedoen. Vanuit de WMO-raad ken ik de uitdagingen rondom veranderingen in begeleiding en jeugdzorg.

5. Sam de Groot De foto toont de wijk waar ik woon en waar mijn kinderen op school zitten. Maar ook de niet afgebouwde wijk, de te bouwen nieuwe scholen, de parkeerproblemen. Ondernemer met een sociaal hart, die bevlogen maar met gezond verstand gaat voor lekker wonen en leven voor iedereen in Lansingerland.

5. Sam de Groot
De foto toont de wijk waar ik woon en waar mijn kinderen op school zitten. Maar ook de niet afgebouwde wijk, de te bouwen nieuwe scholen, de parkeerproblemen. Ondernemer met een sociaal hart, die bevlogen maar met gezond verstand gaat voor lekker wonen en leven voor iedereen in Lansingerland.

6. Ingrid Tuinenburg Sinds 10 jaar woon ik met man en dochter met plezier in Berkel en Rodenrijs. Een buurt met een geweldige speeltuin, scholen dichtbij, voldoende leefruimte en vooral een sociale buurt waar er aandacht is voor elkaar. Lansingerland krijgt er vanaf 2015 veel taken bij. Juist nu kan de PvdA het verschil maken en daar zet ik me heel graag voor in!

6. Ingrid Tuinenburg
Sinds 10 jaar woon ik met man en dochter met plezier in Berkel en Rodenrijs. Een buurt met een geweldige speeltuin, scholen dichtbij, voldoende leefruimte en vooral een sociale buurt waar er aandacht is voor elkaar. Lansingerland krijgt er vanaf 2015 veel taken bij. Juist nu kan de PvdA het verschil maken en daar zet ik me heel graag voor in!

7. Ray Doerdjan Mijn ideaal is een financieel gezonde, duurzame en veilige gemeente. Dit biedt perspectieven aan iedereen in Lansingerland: jong en oud, werkgever en werknemer, gemeente en burgers. Als bedrijfseconoom bij diverse (overheids)projecten wil ik mijn ervaring graag aanwenden om dit te realiseren.

7. Ray Doerdjan
Mijn ideaal is een financieel gezonde, duurzame en veilige gemeente. Dit biedt perspectieven aan iedereen in Lansingerland: jong en oud, werkgever en werknemer, gemeente en burgers. Als bedrijfseconoom bij diverse (overheids)projecten wil ik mijn ervaring graag aanwenden om dit te realiseren.

8. Robert Tans Lansingerland is voor mij rust, ruimte en recreatie. Echt een plek waar mensen zich thuis voelen. De Rottemeren zijn uniek in Nederland. Het nieuwe Annie M.G. Schmidtpark moet dat wat de PvdA betreft ook worden.

8. Robert Tans
Lansingerland is voor mij rust, ruimte en recreatie. Echt een plek waar mensen zich thuis voelen. De Rottemeren zijn uniek in Nederland. Het nieuwe Annie M.G. Schmidtpark moet dat wat de PvdA betreft ook worden.

9. Shena Ammersing “Onze jeugd heeft de toekomst!” Als jonge moeder, account-manager en vrijwilligster wil ik mij hard maken voor een financieel gezond en welvarend Lansingerland. Innovatie, participatie en duurzaam investeren in onze gemeente en haar inwoners (jeugd, gezinnen, senioren) zijn mijn doelstellingen.

9. Shena Ammersing
“Onze jeugd heeft de toekomst!” Als jonge moeder, account-manager en vrijwilligster wil ik mij hard maken voor een financieel gezond en welvarend Lansingerland. Innovatie, participatie en duurzaam investeren in onze gemeente en haar inwoners (jeugd, gezinnen, senioren) zijn mijn doelstellingen.

10. Greet Wijs Ik heb tientallen jaren ervaring in het wijk & buurtwerk in Kralingen-Crooswijk. Ook als overal aanwezig PvdA deelgemeente raadslid. Een paar jaar geleden ben ik verhuisd naar de Berkelse Meerpolder en werk nu met veel inzet in het PvdA afdelingsbestuur en ook voor de ouderen in Lansingerland. Die verdienen juist nu extra aandacht!

10. Greet Wijs
Ik heb tientallen jaren ervaring in het wijk & buurtwerk in Kralingen-Crooswijk. Ook als overal aanwezig PvdA deelgemeente raadslid. Een paar jaar geleden ben ik verhuisd naar de Berkelse Meerpolder en werk nu met veel inzet in het PvdA afdelingsbestuur en ook voor de ouderen in Lansingerland. Die verdienen juist nu extra aandacht!

 11. Rene van den Heuvel Als import Lansingerlander heb ik de drie kernen de afgelopen 25 jaar ingrijpend zien veranderen. Toch zijn onze Vinex-wijken uitstekend geslaagd: gevarieerd qua bouw en bevolking, en groen en mooi ruimtelijk qua opzet. Daar heeft de PvdA hard aan meegewerkt.. Terwijl het dorpse, karakter van de kernen zeker behouden is.


11. Rene van den Heuvel
Als import Lansingerlander heb ik de drie kernen de afgelopen 25 jaar ingrijpend zien veranderen. Toch zijn onze Vinex-wijken uitstekend geslaagd: gevarieerd qua bouw en bevolking, en groen en mooi ruimtelijk qua opzet. Daar heeft de PvdA hard aan meegewerkt.. Terwijl het dorpse, karakter van de kernen zeker behouden is.

12. Loek Bergman Ik ben één van de vele ZZP’ers in Lansingerland. ZZP’ers zijn tegenwoordig een belangrijke economische kracht en gedijen het beste in een actief communicerende maatschappij. Ik sta daarom vol achter de participatiemaatschappij en wil aanspreekpunt zijn voor alle ZZP’ers in onze gemeente.

12. Loek Bergman
Ik ben één van de vele ZZP’ers in Lansingerland. ZZP’ers zijn tegenwoordig een belangrijke economische kracht en gedijen het beste in een actief communicerende maatschappij. Ik sta daarom vol achter de participatiemaatschappij en wil aanspreekpunt zijn voor alle ZZP’ers in onze gemeente.

13. Samir Amghar Mijn naam is Samir Amghar (28 jaar). Ik ben een groot liefhebber van sporten in z’n algemeenheid. Ik beoefen zelf voetbal, tennis en atletiek. Ik draag alle sporten in Lansingerland daarom een warm hart toe.

13. Samir Amghar
Mijn naam is Samir Amghar (28 jaar). Ik ben een groot liefhebber van sporten in z’n algemeenheid. Ik beoefen zelf voetbal, tennis en atletiek. Ik draag alle sporten in Lansingerland daarom een warm hart toe.

14. Ruud van Bennekom (oud bestuurslid)

15. Naushad Boedhoe (oud wethouder)

16. Frank van Laviere (oud wethouder)

17. Astrid Oosenbrug (oud raadslid en nu Tweede Kamerlid)

18. Ellen Schurmann (actief vrijwilligster voor de PvdA Lansingerland)

19. Greetje van Steijn (oud raaadslid en wethouder)

20. Jaap Wolf (oud gedeputeerde en burgemeester)