PETRA VERHOEF OPNIEUW LIJSTREKKER PVDA LANSINGERLAND

10 november 2021

Petra Verhoef is door het afdelingsbestuur van de PvdA Lansingerland voorgedragen als lijstrekker van de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De inwoonster van Bergschenhoek is al vanaf 2014 raadslid in Lansingerland. Sinds 2018 is zij ook de PvdA fractievoorzitter.

Op plaats 2 van de PvdA lijst staat Hamid Azzouzi uit Bleiswijk. Plaats 3 is voor Valmir Xhemaili die ook in Bleiswijk woont. Beiden zijn sinds 2018 lid van de PvdA fractie en als raadscommissielid actief. Nieuwkomers op de lijst zijn Nanno Scheringa uit Berkel en Rodenrijs (4), Sonnie Biharie uit Bergschenhoek (5) en Silvester Heideman uit Berkel en Rodenrijs (6). De plaatsen 4 t/m 6 worden bezet door deelnemers aan de dit voorjaar gehouden PvdA Leergang 2021.

Lijstduwer (20) is ons voormalige raadslid en Tweede Kamerlid Astrid Oosenbrug. Momenteel is zij voorzitter van COC Nederland.

De concept-kieslijst onderscheidt zich door grote diversiteit. De PvdA laat op deze manier zien een brede volkspartij te willen zijn die opkomt voor de belangen van alle inwoners van Lansingerland.

De Algemene Ledenvergadering van de PvdA Lansingerland zal op woensdag 24 november 2021 een besluit nemen over de voordracht van het afdelingsbestuur. Dan wordt ook het verkiezingsprogramma 2022-2026 vastgesteld.

Van Links naar rechts: Petra, Hamid en Valmir