STEM PVDA BIJ PROVINCIALE STATEN EN WATERSCHAPSVERKIEZINGEN OP 15 MAART 2023

13 februari 2023

GA VOORAL STEMMEN OP 15 MAART 2023 

Op woensdag 15 maart 2023 kunnen we weer gaan stemmen. Natuurlijk ligt een stem op de PvdA zeer voor de hand maar voor wie die keuze nog niet helemaal zeker is, raadpleeg dan de stemhulpen die beschikbaar zijn. Samen met GroenLinks kunnen we dan de grootste fractie in de nieuwe Eerste Kamer  worden. Een hele grote politieke uitdaging! Bovendien is goede samenwerking met de PvdA Zuid-Holland voor ons heel belangrijk. Denk bijvoorbeeld maar aan betaalbaar bouwen van duizenden huizen op Bleizo-West en de snelle verbetering van de N209 bij Bergschenhoek en Bergschenhoek. Die fietstunnel moet er nu eindelijk eens komen. Van groot belang is ook de ontwikkeling van groene en goed toegankelijke gebieden in en om Lansingerland. Voor schoon water willen de PvdA’ers in de beide Waterschappen hun nek blijven uitsteken.

De stemhulpen die je hierover kunt raadplegen:

Zuid-Holland socialer, groener en eerlijker. Het kan echt.  Zodat je met een gewoon salaris ook de energierekening kan betalen. Om betaalbare woningen te bouwen voor jong en oud. Voor een eerlijk en groen klimaatbeleid. Dit is het verhaal van lijstrekker Anne Koning die dit in dit filmpje toelicht: 

STEM OP PVDA DELFLAND OP 15 MAART

Weet jij eigenlijk wat je waterschap doet? In deze cartoon laten we je zien wat het waterschap doet en waar de PvdA in Delfland voor staat.  Op 15 maart stem je voor de waterschappen en de provincie. En daarmee indirect ook voor de eerste Kamer. 1x naar het stembureau. 2x stemmen. 3x invloed. Stem je 15 maart op ons?

SAMENWERKING MET GROENLINKS IN PROVINCIALE STATEN 

NIEUWJAARSDEBAT OVER NIEUW EVENWICHT TUSSEN BOUWEN, NATUUR EN WATER

Op 23 januari 2023 hield de PvdA Lansingerland een groot nieuwjaarsdebat dat in het teken stond van het realiseren van evenwicht tussen bouwen, natuur en water. Daaraan deed ook onze provinciale lijsttrekker Anne Koning mee. Lees er alles over op: WEEKBERICHT PVDA LANSINGERLAND 21 T/M 27 JANUARI 2023 – PvdA Lansingerland

Debat met Anne Koning op 23 januari 2023

STRAATACTIES IN LANSINGERLAND OP 11 MAART 

Op zaterdag 11 maart 2023 gaat de PvdA Lansingerland met velen de straat op. Wij gaan dan flyeren in de centra van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk

Samen op de bres voor betaalbaar wonen in Lansingerland! 

ALLES OVER DE PVDA VERKIEZINGSPROGRAMMA’S VOOR PROVINCIALE STATEN EN WATERSCHAPPEN 

Alle in en outs over de verkiezingsprogramma’s van de PvdA Zuid-Holland en onze Waterschappen kun je vinden op:

Verkiezingen 2023 – PvdA Zuid-Holland

WIL JE DE PVDA ZUID-HOLLAND VERKIEZINGSFLYER BEKIJKEN?

Dat kan via: Flyer PS normaal

VERKIEZINGSONDERZOEK PAKT GOED UIT VOOR PVDA & GROENLINKS

Een op 15 februari 2023 gepubliceerd verkiezingsonderzoek door I&O Research pakt goed uit voor PvdA en GroenLinks.

Op naar een spannende finale!

Lees het op: Provinciale Staten: stikstof en linkse samenwerking zorgen voor dynamiek – I&O Research (ioresearch.nl)

NOG MEER PVDA FLYERS